Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obrir menu

Segons la durada existeixen diferents modalitats:

  • Projectes de curta durada: camps de treball d’estiu entre 1 i 3 setmanes.

Es tracta d’una experiència de voluntariat i formativa realitzant feines de suport en una comunitat local, participant d’activitats lúdiques i convivint durant l’estada amb joves procedents d’arreu del món. Indicat per a persones a partir de 14 anys i sense límit d’edat, excepte en el cas dels camps de treball a països del sud on l’edat mínima de participació és 20 anys.

Les convocatòries es publicaran a partir del febrer i març, les inscripcions s’obriran el 9 de març i els camps de treball començaran a partir de juny del 2020.

  • Projectes de llarga durada: entre 1 i 12 mesos, diferenciant els projectes de mitja i llarga durada (MTV i LTV) i els projectes que s’emmarquen dins de l’European Solidarity Corps – ESC. En aquests projectes la participació és individual, i la implicació i l’aprenentatge és més profund i intens.

En el cas dels MTV I LTV, l’edat indicada és 18 anys en endavant a països del nord i a partir dels 20 anys per a participar en projectes a països del sud. Els ESC estan enfocats a joves de 18 a 30 anys.

Abans del març només s’acceptaran inscripcions a projectes permanents/d’hivern/primavera i a projectes al Canadà o països del sud.

Durant els mesos de febrer i març es preveu la realització de diverses xerrades informatives a la seu de la Direcció General de Joventut.

Per a més informació, consulta el següent enllaç:

https://www.cocat.org/informacio-i-inscripcions-projectes-2019/