Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obrir menu

Per a més informació podeu visitar aquest enllaç:

eulisa.europa.eu/Jobs/Internships

Eu-LISA és una agència de la UE encarregada de gestionar i promoure tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) com un factor clau d’èxit per a la implementació de les polítiques de la Unió Europea sobre justícia, seguretat i llibertat. Aquesta agència compta amb un programa de pràctiques remunerades per a recent graduats que es duran a terme a Tallin, la capital de la República d’Estònia. Els i les participants tindran l’oportunitat de treballar en contacte directe amb altres estudiants i internacionals de pràctiques, sota la guia d’un tutor que els i les guiarà durant tot el programa.

Els i les participants rebran una subvenció mensual per dur a terme les seves estades durant el període de pràctiques a Estònia. A més, els i les participants que siguin residents d’un lloc diferents a on es realitzin les pràctiques, rebran el reemborsament de les despeses de viatge (un límit màxim de 350 euros).

Per optar a una plaça en aquest programa de pràctiques remunerades a Estònia, s'hade complir amb els següents requisits:

  • Ser ciutadà europeu o d’un país de l’espai Schengen.
  • Haver completat almenys tres anys d’estudis universitaris o obtenir el títol abans de la data límit per a la sol·licitud.
  • Posseir almenys el nivell C-1 en anglès.
  • Les pràctiques han d’estar obertes a candidats que encara no hagin tingut la oportunitat de treballar

en institucions, agència o organisme europeus.