Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obrir menu

El o la candidata haurà d’estar llicenciat o graduat en Enginyeria Civil, a més de reunir competències personals i socials com motivació, dinamisme, rigor, sentit del treball en equip i

esdevenir una persona de confiança. Per una altra banda, referent a les competències lingüístiques, haurà de tenir un bon nivell d’anglès i de francès. I, amb relació a les competències informàtiques, serà necessari comptar amb coneixements avançats en MS office i en el programa Autocad.

Les tasques previstes a realitzar són, principalment, la redacció de projectes i la visita a ponts per identificar els defectes existents. A més, la persona seleccionada haurà d’estar capacitada en el dibuix de plànols i la producció de mesures i càlculs, entre d'altres.

L’horari de treball serà de 38 hores setmanals de dilluns a divendres i les pràctiques tindran una duració de 5 mesos a realitzar entre el 3 de febrer i el 24 de juliol de 2020. A més, s’oferirà un curs d’idioma que es realitzarà durant tota la duració de les pràctiques.

Les candidatures es poden enviar fins al 17 de gener de 2020 a través de la mateixa pàgina d'Eurodyssey. Consulta aquesta i altres ofertes de pràctiques a:

http://www.eurodyssee.eu/es/traineeship-offers/backend/ofertas-de-practicas.html