Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obrir menu

El programa està adreçat a joves d’entre 16 i 29 anys, amb una baixa qualificació (perquè han abandonat prematurament el sistema educatiu) i que no estan treballant.

Des d’octubre fins a desembre, els joves han participat en un procés educatiu personalitzat i grupal, tutelat pel personal de l’Oficina Jove, per explorar quins són els seus interessos i les seves motivacions i per orientar les seves trajectòries educatives i professionals en funció dels seus projectes vitals i professionals.

També han rebut una formació professionalitzadora flexible, adaptada a les seves necessitats i orientada a desenvolupar les seves competències professionals, per tal que puguin millorar la seva ocupabilitat i/o reprendre els estudis.

Els joves que han participat en la 7a edició del programa “Forma’t” del Consell Comarcal de l’Alt Penedès són de diferents municipis de la comarca: Avinyonet del Penedès, Sant Quintí de Mediona, Subirats, el Pla del Penedès, Olesa de Bonesvalls, Sant Pere de Riudebitlles, Olèrdola, Sant Martí Sarroca i Torrelles de Foix.

En acabar el programa un jove ha començat a treballar, un ha optat per continuar estudiant a l’escola d’adults. Cinc més s’han apuntant a cursos de formació professionalitzadora. Amb la resta continuarem treballant per tal de buscar les millors opcions de cara el proper any.

El dijous 19 de juny, la consellera comarcal de Joventut, Susanna Escribà,  va lliurar els diplomes als 14 que han completat íntegrament el programa “Forma’t 2019”. Els van felicitar i van voler escoltar les seves opinions sobre l’experiència viscuda durant aquests mesos.

Vilafranca del Penedès, 19 de desembre de 2019