Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obrir menu

El Servei d’Assessoria Acadèmica s’ofereix al llarg de tot l’any, però els mesos d’abril i maig són tradicionalment els que acumulen més consultes.

Per això, malgrat que ara no es fa atenció presencial a les dependències del Consell Comarcal, l’Oficina Jove de l’Alt Penedès continua atenent per telèfon, per Whatsapp, per correu electrònic o per videotrucada, les consultes de nois i noies de tota la comarca i de les seves famílies.

És convenient fer la consulta al més aviat millor, per tenir temps de mirar amb deteniment les diferents opcions (Cicles Formatius, Batxillerat, Programes de Formació i Inserció...), els centres on es pot cursar cada opció, els desplaçaments que seran necessaris, les notes de tall per accedir-hi i les ponderacions.

Per contactar amb el Servei d’Assessoria Acadèmica de l’Oficina Jove de l’Alt Penedès es pot trucar de dilluns a divendres, de 9 a 14 h, i els dijous a la tarda, de 17 a 19 h, al telèfon 620 386 542, o bé es pot enviar un correu electrònic a l’adreça aacademica@ccapenedes.cat. Més informació a: www.dinamo.cat

Vilafranca del Penedès, 21 d’abril de 2020