Oficina Jove de l'Alt Penedès Garantia Juvenil Assessoria acadèmica i professional Mobilitat Internacional Voluntariat per la llengua Treballateca Catàleg d'activitats PDF Troba habitatge Mou-te Penedès Facebook

PRIVACITAT DE DADES

1. CONFIDENCIALITAT DE LES DADES

CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS es compromet a respectar el que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i, en amb aquest sentit, informa del que segueix.

Per a la utilització de determinats continguts i serveis, CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS podrà requerir de l’usuari certes dades de caràcter personal. En aquest cas, CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS informarà, amb caràcter previ i adequadament a l'usuari a fi que aquest pugui prestar el seu consentiment al tractament de les seves dades per part del CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS per a la finalitat concreta.

En tals casos, determinades dades es consideren imprescindibles i, si els mateixos no es faciliten, no serà possible la utilització de dits continguts o serveis.

Els Dits dades es mantindran en la més estricta confidencialitat i no s'utilitzaran per a cap altre fi.

2. TRACTAMENT DE DADES

Aquest lloc utilitza les ferramentes de mesurament d'audiència de RedSheriff, que permeten analitzar el comportament i perfil dels visitants anònims, amb l'objectiu de millorar el funcionament del lloc, aquest mesurament utilitza cookies de terceres parts.

L'usuari pot accedir a la política de privacitat d'aquesta empresa i al mecanisme d'opt-out en aquesta direcció.

3. PROTECCIÓ DE DADES.

Els dades proporcionats seran incorporats a un fitxer de dades de caràcter personal titularitat del CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS, degudament inscrit en l'Agència de Protecció de Dades, amb la finalitat de gestionar el registre dels usuaris a aquest lloc web així com la informació /notícies generades en la nostra activitat, referents als següents temes (nous productes o serveis, relacions amb tercers, convenis de col•laboració, informació d'avanços, presentacions en fires, mitjans, premsa, altres), propis o d'empreses col•laboradores, que pogueren ser del seu interès, per a la qual cosa vostè presta el seu consentiment exprés i inequívoc.

S'assegura a l'usuari registrat que les seves dades no seran tractades per a una finalitat distinta de la indicada anteriorment.

Els menors de 14 anys, precisen d'autorització prèvia de pare/mare, tutor/a, sense la qual no seran incorporats al fitxer mencionat.

L'usuari podrà revocar el consentiment prestat i exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se a l'efecte a la següent direcció: Oficina d'Atenció al Ciutadà:

Adreça: Carrer Hermenegild Clascar, 1-3, 08720 VILAFRANCA DEL PENEDÈS
Contacte: [email protected]
Telèfon: +34 93-890000

4. BAIXA DE LLISTA DE DISTRIBUCIÓ.

Qualsevol usuari registrat per mitjà de la web podrà gestionar la baixa directament responent a aquest correu que s'inclou en totes i cadascuna de les comunicacions de la nostra empresa. [email protected]

5. SUGGERIMENTS.

Esperem que la informació d’aquest lloc Web us sigui útil i li agrairem totes els suggeriments, comentaris o dubtes, que ens puguin fer, els quals poden ser enviats a través del l’adreça del correu [email protected], o directament a través d’aquest Web.


Avis legal
Privacitat de dades
Accés àrea restringida
© Oficina Jove de l'Alt Penedès
Hermenegild Clascar 1-3 | Vilafranca del Penedès 08720 | (Barcelona)
Mes informació: 93 890 00 00 | [email protected]
Veure mapa de localització


Conveni amb la Generalitat
Quadrícula w+m: Disseny i programació web basat en el disseny de Raiz de dos