Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obrir menu
Oferta de pràctiques internacionals a EYRICA

Oferta de pràctiques internacionals a EYRICA

ERYICA és una organització europea independent amb l'objectiu de potenciar la cooperació europea en l'àmbit de la joventut i dels serveis d'informació.Està buscant una persona per donar suport a l'organització tant en tasques generals com en projectes a la seu de Luxemburg. La durada ideal de les pràctiques és de 3 a 4 mesos, idealment començant el 15 de gener de 2019, i es preveuen 30 hores de treball setmanals, distribuïdes en 4 o 5 dies.
Amb l’Alcohol menys és millor

Amb l’Alcohol menys és millor

En el marc del Dia Mundial sense Alcohol, el 15 de novembre, la Sub-direcció General de Drogodependències de l’Agència de Salut Pública de Catalunya impulsa per cinquè any consecutiu la V Setmana de sensibilització sobre els riscos del consum d’alcohol del 12 al 18 de novembre.
Confirmat el curs de Coaching transformacional

Confirmat el curs de Coaching transformacional

Durant els dies 9, 16, 23 i 30 de novembre de 2018, de les 9.30 a 14:30 hores, es durà a terme el curs de Coaching transformacional al Consell Comarcal de l'Alt Penedès. Aquest curs està dirigit a professionals de l'àmbit de la joventut i altres professionals que treballen amb joves.