Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obrir menu
PRÀCTIQUES EN EL MUSEU GUGGENHEIM A NOVA YORK

PRÀCTIQUES EN EL MUSEU GUGGENHEIM A NOVA YORK

El Museu Guggenheim a Nova York llança una convocatòria d'un programa de pràctiques professionals de 3 mesos de durada dirigides a estudiants, acabats de graduar, estudiants de postgrau o graduats i professionals de tot el món que vulguin obtenir experiència en el sector artístic.
Avenç per als monitors i monitores trans

Avenç per als monitors i monitores trans

La Direcció General de Joventut fa un pas endavant perquè les persones transgènere i les persones intersexuals puguin fer constar el seu nom sentit al carnet i al diploma de monitor/a o de director/a d’activitats d’educació en el lleure.
Oferta de pràctiques internacionals a EYRICA

Oferta de pràctiques internacionals a EYRICA

ERYICA és una organització europea independent amb l'objectiu de potenciar la cooperació europea en l'àmbit de la joventut i dels serveis d'informació.Està buscant una persona per donar suport a l'organització tant en tasques generals com en projectes a la seu de Luxemburg. La durada ideal de les pràctiques és de 3 a 4 mesos, idealment començant el 15 de gener de 2019, i es preveuen 30 hores de treball setmanals, distribuïdes en 4 o 5 dies.
Amb l’Alcohol menys és millor

Amb l’Alcohol menys és millor

En el marc del Dia Mundial sense Alcohol, el 15 de novembre, la Sub-direcció General de Drogodependències de l’Agència de Salut Pública de Catalunya impulsa per cinquè any consecutiu la V Setmana de sensibilització sobre els riscos del consum d’alcohol del 12 al 18 de novembre.