Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obrir menu
OFERTES LABORALS A RIVIERA MAYA

OFERTES LABORALS A RIVIERA MAYA

La companyia hotelera Meliá Hotels International ha publicat una sèrie d’ofertes de feina per treballar als seus establiments a Riviera Maya, en indrets tan paradisíacs com Cancun o la Platja del Carme.
BECA EF PER ESTUDIAR ANGLÈS A L'ESTRANGER

BECA EF PER ESTUDIAR ANGLÈS A L'ESTRANGER

La Beca EF per Estudiar Anglès a l’Estranger consisteix en un programa a l’estranger format per un curs d’anglès de 4 setmanes + 4 setmanes de pràctiques a la destinació on el o la participant esculli.
BEQUES IBEROAMÈRICA SANTANDER GRAU 2020/2021

BEQUES IBEROAMÈRICA SANTANDER GRAU 2020/2021

El programa "Beques Iberoamèrica Santander Grau” és un programa del Grup Santander que pretén reforçar la mobilitat i intercanvi d’estudiants entre universitats espanyoles i iberoamericanes.
PRÀCTIQUES D'ANIMACIÓ A NICKELODEON

PRÀCTIQUES D'ANIMACIÓ A NICKELODEON

El conegut canal de televisió infantil Nickelodeon ofereix diverses convocatòries per realitzar pràctiques a la seva seu a Califòrnia dirigides a futurs professionals de diverses àrees creatives.
Practiques Estonia

Practiques Estonia

L’Agència Europea eu-LISA convoca un programa de pràctiques remunerades a Estònia de 3 a 12 mesos de duració.
Beques ESTATS UNITS

Beques ESTATS UNITS

iEduex és una agència especialitzada en Educació Internacional que ofereix un servei complet en disseny i gestió de Programes Internacionals per a estudiants de 12 a 18 anys per estudiar un període escolar a l’estranger amb programes específics d’idiomes per a estudiants internacionals. Les candidatures es poden enviar fins al 15 de maig de 2020.
Beques Santander Erasmus

Beques Santander Erasmus

El programa de Beques Santander Erasmus està dirigit a tots i totes les estudiants de les universitats espanyoles. Aquest programa té com a objectiu reconèixer l’excel•lència acadèmica dels i les estudiants Erasmus+ i promoure la inclusió social i la igualtat d’oportunitats.
BEQUES ROLEX

BEQUES ROLEX

OWUSS (Our World-Underwater Scholarship Society) juntament amb la companyia ROLEX, convoquen les Beques Rolex per dur a terme investigacions sobre el món submarí.
Practiques Italia

Practiques Italia

Estudiar qualsevol disciplina d’Arts i Humanitats a Itàlia és un somni per a moltes persones. Les beques Bogliasco concedeixen la possibilitat de complir-ho als i les sol•licitants que demostrin èxits significatius en les seves disciplines, d’acord amb la seva edat i la seva experiència.