Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obrir menu
Assessoria acadèmica en línia

Assessoria acadèmica en línia

Vista la situació excepcional que estem vivint aquest moment, i per preservar la salut de totes treballarem des de casa, però sense deixar d’oferir-vos els nostres serveis.
#Treballemdesdecasa

#Treballemdesdecasa

Seguint recomanacions, treballarem a casa, des d'avui fins a nou avís. Seguim conectades a les xarxes, correu electrònic i whatsapp. Per a qualsevol dubte estem aquí! Cuidem-nos!
PRÀCTIQUES REMUNERADES DEL CONSELL DE LA UNIÓ EUROPEA

PRÀCTIQUES REMUNERADES DEL CONSELL DE LA UNIÓ EUROPEA

La Secretaria del Consell de la Unió Europea ha publicat una convocatòria que ofereix 100 pràctiques remunerades a joves universitàries europees per treballar en un dels departaments del consell preparant i assistint a reunions, redactant actes i informes, i realitzant treballs preparatoris o investigacions sobre diverses qüestions.
BEQUES D’ART, EDUCACIÓ I CULTURA

BEQUES D’ART, EDUCACIÓ I CULTURA

El Ministeri d'Afers Exteriors i de Cooperació d'Espanya ha engegat la convocatòria pel curs 2020-2021 de les Beques MAEC-AECID d'Art, Educació i Cultura, dirigides a ajudar a la realització de projectes artístics a l'exterior, i la formació de la ciutadania espanyola i estrangera a centres d'educació superior i de formació artística d'excel•lència.
VOLUNTARIAT  ALS CAMPS DE SOLIDARITAT SAHRAUÍS

VOLUNTARIAT ALS CAMPS DE SOLIDARITAT SAHRAUÍS

Amb l'arribada del mes de febrer, des de TACC tornem a engegar la convocatòria d’inscripcions per participar als Camps de Solidaritat 2020 emmarcat dins de l’agermanament de l’Ajuntament de Sabadell amb el poble sahrauí.
TENIM NOVA VOLUNTÀRIANTERNACIONAL A TACC!

TENIM NOVA VOLUNTÀRIANTERNACIONAL A TACC!

La Inês s’ha incorporat a l’entitat al gener a través del Cos Europeu de Solidaritat i mitjançant l'entitat lisboeta Mais Cidadania. El projecte d'aquesta voluntària portuguesa consistirà a donar suport al departament de comunicació de TACC, a causa de la seva formació i experiència en l'àmbit audiovisual, a més de dinamitzar tallers i activitats al voltant de la igualtat de gènere, i la diversitat afectiva i sexual.
VOLUNTARIAT ALS CAMPS DE SOLIDARITAT DE SETEM

VOLUNTARIAT ALS CAMPS DE SOLIDARITAT DE SETEM

SETEM Catalunya ha obert inscripcions per a participar en els seus Camps de Solidaritat 2020 a l'estiu, on podràs conviure, col·laborar i compartir l'experiència amb organitzacions i famílies de 20 països diferents d’Àsia, Amèrica Llatina i Àfrica en àmbits com l’educació, el Comerç Just, l’emigració, o els Drets Humans.
TÈCNIC/A DE COOPERACIÓ AL PAKISTAN

TÈCNIC/A DE COOPERACIÓ AL PAKISTAN

La Baltistan Fundazioa del País Basc busca un/a tècnic/a de cooperació per a treballar al Baltistan (Pakistan). Aquesta fundació duu a terme projectes de desenvolupament lligats a l’educació de nenes, la formació professional de dones i la salut de les comunitats de la Vall d’Hushé.