Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obrir menu

L’equip DOREA compartirà recursos assequibles a tots i totes les interessades en formar part d’aquesta formació internacional. Són conscients que avui en dia la tecnologia ens permet crear produccions de vídeo sense equips cars: els telèfons intel·ligents, portàtils i altres aparells de baix cost poden oferir produccions de vídeo d'alta qualitat.

Aquest projecte internacional es divideix en 2 fases - la primera, una formació entre el 9 i el 18 de setembre i la segona entre octubre i novembre, a determinar - on tindreu l'oportunitat d'aprendre a construir un vídeo de promoció social, així com aprendre i experimentar conjuntament amb un grup internacional format per 30 persones més.

El projecte està destinat a persones majors de 18 anys, treballadors/es juvenils i/o membres del personal d'iniciatives sense ànim de lucre o empreses socials.

Aquesta formació internacional està finançada pel programa Erasmus+, i queden coberts tots els costos (allotjament, viatges, visats, etc.) rellevants per a la participació en aquesta.

Data límit per a presentar candidatures: 31 de maig del 2019.

Més informació a:

https://www.salto-youth.net/