Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obrir menu

El projecte permetrà que entitats de cinc països europeus intercanviïn coneixements, eines i estratègies per desenvolupar projectes amb joves en l’àmbit dels drets humans a través de trobades internacionals a cadascun dels països de les entitats participants.

La nostra entitat inaugura les trobades els dies 5 i 6 de març al Centre Cívic Pati Llimona amb la presentació de les accions de les joves durant el retorn social derivat de l’Agermanament de l’Ajuntament de Sabadell amb el poble sahrauí com a exemple de bones pràctiques.

El projecte, amb una duració de 16 mesos, culminarà a Sabadell amb la visita a les participants dels camps de solidaritat per part de les entitats sòcies: la polonesa Fundacjia Dobra Wola, la romanesa. Asociatia idei si proiecte pentru activiti (IPTA), la portuguesa Conversas Associacao Internacional (CAI) i la grega Politistiki Anazitisi Lesvou Amke (Poliana).

Pots llegir la notícia completa clicant en aquest enllaç:

taccbcn.com/strategic-human-rights-meeting-point-permetra-a-tacc-potenciar-la-participaciode-les-joves-en-projectes-de-sensibilitzacio/