Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obrir menu
ÚLTIMES PLACES!!! Curs de Monitor/a de lleure a Sant Sadurní d' Anoia (comença el 20 de Setembre).

ÚLTIMES PLACES!!! Curs de Monitor/a de lleure a Sant Sadurní d' Anoia (comença el 20 de Setembre).

El curs de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil és la formació que prepara l’alumnat per intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil, i que el capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure infantil i juvenil en el marc de la programació general d'una organització, aplicant les tècniques específiques d'animació grupal, incidint explícitament en l'educació en valors i atenent les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.
Pràctiques a Paramount Pictures

Pràctiques a Paramount Pictures

Paramount Pictures convoca Pràctiques Remunerades a Hollywood, Estats Units, amb l'objectiu de brindar als i a les estudiants l'oportunitat de guanyar experiència professional en el sector de la producció audiovisual i l'entreteniment.
BEQUES SCHWARZMAN PER A ESTUDIAR A LA XINA

BEQUES SCHWARZMAN PER A ESTUDIAR A LA XINA

Cada any les beques Schwarzman trien a la pròxima generació de líders mundials: individus amb alta capacitat, ment oberta i potencial il·limitat, per a fer un mestratge a la Xina.
COME IN! - FORMACIÓ A ERRENTERIA, PAÍS VASC

COME IN! - FORMACIÓ A ERRENTERIA, PAÍS VASC

Come in! Time for Freedom, Time to be Free, gestionat per la Asociación de Cooperación al Desarrollo ABARKA, és un projecte que tracta de la inclusió de les persones refugiades en el context de l’educació no formal i el treball amb els i les joves.
COLLECTIVE POWER!– FORMACIÓ INTERNACIONAL A HOMADE, FRANCE

COLLECTIVE POWER!– FORMACIÓ INTERNACIONAL A HOMADE, FRANCE

Collective Power! és una formació internacional coordinada per l’entitat francesa Nest&Nomadways que reunirà 24 treballadors/es juvenils, treballadors/es socials i activistes o joves involucrats/des en les seves comunitats de manera activa provinents de França, Hongria, Itàlia, Portugal, República Txeca i l’Estat Espanyol amb la finalitat d’explorar el poder de la intel·ligència col·lectiva a favor d'iniciatives socials i juvenils.
CREATIVE COMMUNICATION- FORMACIÓ JUVENIL, FRANÇA

CREATIVE COMMUNICATION- FORMACIÓ JUVENIL, FRANÇA

Nomadways és una associació francesa que treballa mitjançant l'art com a eina de transformació social, realitzant, entre d’altres activitats, projectes educatius internacionals per a artistes, educadors/es i treballadors/es juvenils.
LAST CALL!STreet ART- INTERCANVI JUVENIL A VITERBO,  ITÀLIA.

LAST CALL!STreet ART- INTERCANVI JUVENIL A VITERBO, ITÀLIA.

El projecte ST.ART sorgeix de la consciència que la participació activa i la participació dels i de les joves constitueixen un actiu fonamental en el procés de regeneració dels suburbis rurals, al mateix temps que provoquen oportunitats d'ocupació i reurbanització global de llocs que sovint no tenen identitat.
VIDEO IMPACT – FORMACIÓ INTERNACIONAL A LIMASSOL, XIPRE

VIDEO IMPACT – FORMACIÓ INTERNACIONAL A LIMASSOL, XIPRE

El centre educatiu xipriota DOREA Educational Institute coordina el projecte "Video Impact", una iniciativa per a aprofundir en tècniques audiovisuals i construir un vídeo de promoció social per a una organització o una iniciativa personal.
PEACE FROGS - VOLUNTARIAT DE LLARGA DURADA A MANOSQUE, FRANÇA

PEACE FROGS - VOLUNTARIAT DE LLARGA DURADA A MANOSQUE, FRANÇA

L’entitat catalana MUNDUS busca un voluntari o una voluntària d'entre 18 i 30 anys i amb residència a Espanya per participar al projecte internacional "Peace Frogs - Eclat de Lyre", un projecte organitzat per l'organització Hors Pistes (França) una associació que fomenta la lectura al poble de Manosque, a una hora de Marsella, França.
PROJECTE COMUNITARI AMB PERSONES REFUGIADES- CES A SUGNY,  BÈLIGICA

PROJECTE COMUNITARI AMB PERSONES REFUGIADES- CES A SUGNY, BÈLIGICA

L’associació Des Compagnons Batisseurs gestiona el centre d’acollida Sugny Asylum Seeker Center de Sugny – Bèlgica- que acull persones que han demanat asil al país. Abans que aquestes persones puguin començar les seves “noves vides” a Bèlgica, el seu estat de refugiat/da ha de ser provat i acceptat. Mentre esperen els documents que necessiten per regularitzar la seva situació, ells i elles es mantenen legalment al país i els i les sol·licitants d'asil s'allotgen en aquest centre.
FROM KNOWING TO BEING- FORMACIÓ YSPERTAL, AUSTRIA

FROM KNOWING TO BEING- FORMACIÓ YSPERTAL, AUSTRIA

L'Agència Nacional Austríaca d'Erasmus+:Youth in Action en cooperació amb el Centre de Recursos SALTO Training & Cooperation i amb el suport de JUGEND für Europa, anuncia la segona edició d'aquest curs de formació adreçat a formadors/es i treballadors/es juvenils que vulguin reflexionar sobre l’ús i l’aplicació de models de competència amb un enfocament específic en actituds, valors i preparació interior.