Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obrir menu

Aquesta idea es genera a partir del fet que el desenvolupament i la connexió tecnològica assumeixen una connexió humana real, cara a cara. S’explorarà l'ús correcte dels mitjans socials i el compara amb la comunicació de les emocions a través del contacte físic i l'ús del contacte per comunicar, compartir i donar suport, lluitant contra la soledat i l'exclusió social.

L’objectiu de KIT és desenvolupar la capacitat d'interactuar de manera positiva i adequada a través del contacte humà per connectar-se amb els altres i enriquir-ne les relacions amistoses i familiars. Gràcies a la dimensió multicultural i diversa del projecte, els i les participants també aprendran les diferències sobre el contacte físic en diferents cultures i la forma correcta de relacionar-se amb una cultura diferent, per evitar la discriminació, fomentar el diàleg i la inclusió.

L’intercanvi juvenil es realitzarà a Itàlia, a la Sant Eusebio de Bassano del Grappa, del 26 d'agost fins al 2 de setembre, i comptarà amb una trentena de joves europeus d’Itàlia, Bulgària, Finlàndia, Holanda, Turquia i Catalunya.

Data límit per a presentar candidatures: 10 de juliol del 2019.

Més informació a:

internationalprojects@taccbcn.com