Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obrir menu

Per poder estudiar i treballar en aquest país sent estudiant estranger és necessari comptar amb un visat especial que permet accedir a diferents programes educatius. En circumstàncies normals, aquest tipus de visat el sol emetre directament el col·legi, la universitat o la institució acadèmica en la qual l'interessat ha estat prèviament acceptat.

Tanmateix, el Govern del Canadà ha obert una nova convocatòria de Working Holiday Visa, un visat per estudiar i treballar en aquest país durant un any complet, a través del qual es repartiran un total de 1.000 vises a estudiants espanyols.

Els requisits per a poder sol·licitar aquest visat són: tenir la nacionalitat espanyola, tenir entre 18 i 35 anys d'edat, comptar amb passaport vigent i amb una assegurança mèdica en el moment de viatjar al Canadà, i també disposar d'uns fons propis mínims de 2.500 dòlars canadencs (1.673 euros).

 

Més informació a:

https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/come-canada-tool.html

https://www.aprendemas.com/es/blog/mundo-educativo/canada-lanza-la-visa-working-holiday-para-1-000-estudiantes-espanoles-82483