Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obrir menu

L’objectiu d’aquest campament d’estiu és apropar recursos i habilitats i treballar l’esperit crític dels i les joves participants en detectar i contrarestar els perills d’una comunicació no-objectiva.

Els i les 13 participants que constituiran aquest grup internacional durant els 8 dies de campaments produiran vídeos i infografies curtes per als seus companys i companyes, que tindran l'oportunitat d'explorar noves idees i de donar veu als i les joves per contribuir a la manera com s'ensenya l'alfabetització mediàtica.

Per sol·licitar participar en aquest projecte haureu d’enviar un vídeo on expliqueu per què us interessa el projecte i per què l’entitat belga us hauria de seleccionar.

El projecte acollirà voluntaris i voluntàries de diversos països de la Unió Europea entre el 23 i el 31 de juliol d’aquest any.

El projecte està finançat pel programa Cos Europeu de la Solidaritat i queden cobertes totes les despeses necessàries per a dur a terme el voluntariat: transport, allotjament, àpats i transport intern.

Data límit per a presentar candidatures: 27 d’abril del 2019.

Més informació a:

https://europa.eu/youth/solidarity/