Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obrir menu

A continuació es llisten 5 cursos:

1) Curs online per a preparar el IELTS

Aquest curs online de preparació per a l'examen IELTS ofereix 520 hores d'aprenentatge i treball repartides entre diferents continguts audiovisuals on es treballarà Speaking, Listening, Writing i

Reading, que es pot realitzar entre 6, 12 o 18 mesos i compta amb una certificació acreditativa.

https://bit.ly/2JHDYQC

2) Curs de la Universitat de Queensland (d’edX)

És un dels cursos per a preparar el IELTS més sol·licitats a tot el món, que consisteix en un curs gratis (si vols el certificat són 99$) on aprendràs sobre el procediment i el format de la prova ELTS, estratègies i habilitats útils per a superar l'examen així com exercicis per a desenvolupar les teves habilitats de lectura, escriptura, comprensió auditiva i expressió oral en anglès.

https://bit.ly/2O7e3pM

5 cursos per preparar l'examen IELTS

3) Curs del British Council

Aquest curs gratis l'ofereix el British Council, l'organització encarregada de promocionar la llengua i cultura britànica a tot el món, i inclou pràctica en aspectes de: Listening, Writing, Reading o Speaking. Cada etapa es duu a terme amb l’assessorament d'un/a tutor/a així com de l'equip d’IELTS.

https://bit.ly/1DRl9Ax

4) Curs de la Universitat de Cambridge

La Universitat de Cambridge també ofereix un curs gratis per a preparar l'examen d'anglès IELTS, de 5 setmanes de durada on es treballarà per a millorar la puntuació en la prova IELTS mitjançant diferents

continguts com trobar les respostes, comprendre com estudiar per a l'examen o desenvolupar les seves habilitats acadèmiques d'anglès.

https://bit.ly/2aXVQ5T

5) Curs de l’IELTS Advantage

IELTSAdvantage.com era un blog que actualment s'ha convertit en un dels principals recursos per a estudiants de tot el món per a preparar l'examen IELTS. A través d'aquesta plataforma pots accedir a un curs gratis on treballar per a preparar aquest examen.

https://www.ieltsadvantage.com/

Més informació a:

https://trabajarporelmundo.org/5-cursospara-preparar-el-examen-ielts/