Oficina Jove de l'Alt Penedès Garantia Juvenil Assessoria acadèmica i professional Mobilitat Internacional Voluntariat per la llengua Treballateca Catàleg d'activitats PDF Troba habitatge Mou-te Penedès Facebook

Notícies

« anterior ...6 7 8 9 10 11 12 ... següent »

“ILOOP 2” including Learning Outcomes in Our Projects

Una formació intercultural que tindrà lloc del 28 de febrer al 5 de març del 2017 per a monitors/es, educadors/es i treballador/es que facin acció directa amb joves, per treballar aspectes d'aprenentatge i participació: en la preparació, en l'aplicació, en el desenvolupament i en l'avaluació del procés.

   
Notícia2.jpg

Més informació a: https://goo.gl/RGrjO4  

 

Data límit: 9 de gener del 2017


Novetats en els requisits d'inscripció a la Garantia Juvenil

A partir d’ara, les persones més grans de 16 anys i més joves de 30 poden inscriure's a la Garantia Juvenil l'endemà de trobar-se en situació d'atur i quan faci també un dia que no estudien, PER TANT ES REDUEIX EL PERIODE D’INSCRIPCIÓ A Garantia Juvenil per a les persones que treballaven o estudiaven, DE 30 DIES A 1 DIA.

   
atur.jpg

Totes les persones joves inscrites com a demandants d'ocupació en el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) i que compleixin amb els requisits de la Garantia Juvenil en podran ser beneficiàries. Aquesta pràctica està pendent de l'habilitació dels sistemes de creuament de dades per part del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.

 Al web de la Garantia Juvenil podeu consultar els nous requisits d'inscripció.

 Les novetats de la norma van ser aprovades en el Consell de Ministres<http://gencat.us14.list-manage.com/track/click?u=78656ff716fb8d4c6fe9a989f&id=fb6da4c8c4&e=736f57783a> divendres passat, i publicades al BOE<http://gencat.us14.list-manage1.com/track/click?u=78656ff716fb8d4c6fe9a989f&id=5b38b2ab94&e=736f57783a> l'endemà, el 24 de desembre de 2016.

 La Garantia Juvenilés una iniciativa europea d'ocupació per reduir l'atur juvenil.

 Per a qualsevol dubte o aclariment podeu posar-vos en contacte amb l'Àrea d'Ocupació Juvenil del SOC, a l’adreça  [email protected].


Premi Joventut, Beques doctorals i Ajuts a la recerca

El DOGC del, 22 de desembre, publica les bases que regulen les activitats de suport a la recerca de l’Agència Catalana de la Joventut, gestionades per l’Observatori Català de la Joventut amb la col·laboració de l’AGAUR.

   
1482491084_image004.jpg

Aquest suport es concreta en tres ajuts diferenciats:

 

q       Beques per a la realització de tesis doctorals en matèria de joventut. És previst atorgar dues beques per un import de 2.000€ cadascuna.

 

q       Premi Joventut. Premi a la millor tesi o treball de final de màster que se centri en l’anàlisi de la joventut o les polítiques que hi estan adreçades. El premi està dotat amb 2.000€ i el treball guanyador pot ser publicat dins la col·lecció Estudis de la Direcció General de Joventut.

 

q       Ajuts a la recerca en matèria de joventut. Ajuts per a la realització de dues recerques sobre la joventut a Catalunya per un import màxim de 10.000€ cadascuna.

 

Pots consultar les bases reguladores aquí.

 

És previst que la convocatòria, que especificarà els imports esmentats, es publiqui el proper 29 de desembre de 2016. Les sol·licituds es podran entregar entre el 16 de gener i el 28 de febrer a través del portal de tràmits del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. La informació sobre els tràmits s’actualitzarà a partir de la publicació de la convocatòria.

 

Nou butlletí E-Joventut: La participació cultural de les persones joves

 

La participació de les persones joves en la culturaés un dels reptes que generen més interès des de les polítiques de joventut en l’àmbit local. A partir de la presentació de la recerca La participació cultural de la joventut catalana 2001-2015 el passat 2 de novembre en el marc de la jornada“Repensar la cultura. Com afavorir la participació cultural de les persones joves”, el butlletí E-Joventut recull els materials relacionats amb aquesta jornada i una bateria de recursos per fomentar l’accés dels i les joves a la cultura. Us convidem també a llegir l’editorial de la directora general de Joventut, Marta Vilalta, en què destaca la importància de fer polítiques i programes per fomentar el consum cultural de les persones joves i l’article sobre el projecte Platea Jove de Manresa, impulsat conjuntament entre el servei de Joventut de l'Ajuntament i l'associació cultural El Galliner.

 

Pots consultar el butlletí aquí.FIRA D'ENTITATS DE VOLUNTARIAT INTERNACIONAL, SOLIDARITAT I DESENVOLUPAMENT DE LA COOPERACIÓ.

El 16 de febrer del 2017 al Consell Comarcal de l'Alt Penedès Fira d'entitats a les 19h

   
CARTELL MOBILITAT INTERNACIONAL.jpg

c/ d'Hermenegild Clascar, 1-3

08720 Vilafranca del Penedès

tel. 93.890.00.00 ext 112 / ext 311

Més info a:

[email protected]

Fes la inscripció a: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfXSEMluRKL04j9O4smMCRSewt5MKAaW4 f1NGhQ3XBqTKThXA /viewform?c=0&w=1&usp=mail_form_link


Servei de Voluntariat Europeu a Finlàndia

El projecte “International Countryside” és la oportunitat de fer un EVS a Piippola, Finlàndia.

   
Notícia1.JPG

Els i les voluntàries treballaran en el centre "Asukastupa" així com a les escoles i els centres culturals i per als joves i les persones majors, ideant esdeveniments i activitats de lleure. Treballaran amb l'equip del Departament de cultura, ajudaran en classes d'anglès i, a més ajudaran a la llibreria i la cafeteria locals.

 

Atenció! Aquest projecte encara no està aprovat, no obstant podeu fer la sol·licitud. S’espera tenir els resultats a mitjans de desembre 2016.

 

Més informació a: https://goo.gl/yz1Wi7

 

Data límit: No s’especifica


Bones Festes!

l'Oficina Jove de l'Alt Penedès us desitja un Bon Nadal i els millors desitjos pel 2017.

   
postal de nadal oj2017.jpg

l'Oficina Jove de l'Alt Penedès us desitja un Bon Nadal i els millors desitjos pel 2017.


HORARI INTENSIU PEL MATI, EL 22 DE DESEMBRE I EL 5 DE GENER PER L'ASSESSORIA DE MOBILITAT INTERNACIONAL

Horari de 10 a 13 hores

   

Estan a punt d'entrar a les festes nadalenques, l'assessoria de Mobilitat Internacional, els dies 22 de desembre del 2016 i 5 de gener del 2017 es faran en horari intensiu el matí de 10 a 13h

El dijous 29 de desembre de 2016 no hi haurà assessoria de mobilitat. Tot i així l'Oficina Jove estarà oberta de 9 a 15h.

Es pot demanar cita prèvia trucant al 93.890.00.00 ext 112 o també enviant un correu electrònic a [email protected] 


PARTICIPA! Dilluns 19 de desembre, el Banc de Sang i Teixits desplaçarà un equip a Cal Figarot

El dilluns 19 de desembre, el Banc de Sang i Teixits desplaçarà un equip a Cal Figarot, (c/ General Prim, 11) per portar a terme una campanya de donació de sang. Aquesta vegada, es podrà fer, a banda de la donació habitual de sang, donació de plasma. Podeu venir a donar sang o plasma de 17 a 21:30, si voleu donar plasma, cal que abans us poseu en contacte amb nosaltres per que us donem cita prèvia.

   
1481706198_image002.jpg

 Actualment Catalunyaés deficitària en aquest component sanguini, el plasma, tan necessari per la fabricació de medicaments així com per a la realització de transfusions als malalts, per això, aquest donació, que fins ara només es podia portar a terme als centres fixos de donació, ara tambéés pot realitzar en alguns municipis de l’Alt Penedès

 Com el procés de la donació de plasmaés una mica més llarg que el de la sang,és necessari que els donants demanin cita prèvia, per aquesta raó si esteu interessats en donar plasma us animem a que contacteu amb nosaltres per que us puguem assignar una hora durant la tarda del dilluns 19 de desembre.

Us recordem també queés molt important que  després de l’estiu us acosteu a donar sang, doncs les donacions han baixat un 30% durant aquests mesos, i  només amb la vostra col·laboració podem tenir sang suficient per tots els malalts de Catalunya

 Resto a la vostra disposició

Moltes gràcies per la vostra col·laboració

 

Marta Hernández

 

678646512


"Aixequem les mans per la #prevencióVIH"

Dia Mundial de la Sida

   
1480584664_baixa.jpg

Des de 1981, any en què es van diagnosticar els primers casos de sida, fins a l’actualitat més de 40 milions de persones han mort a causa de la infecció pel VIH. Gairebé 37 milions de persones viuen a tot el món amb el VIH i 2 milions de persones s’infecten cada any, la majoria de les quals resideixen en països de renda baixa, especialment a l’Àfrica subsahariana. El mecanisme principal de transmissió del virus han estat les relacions sexuals no protegides.

S’estima que actualment a Catalunya hi ha prop de 34.000 persones VIH positives i que durant l’any 2015 s’han produït 865 nous diagnòstics de VIH.

La via més probable de transmissió ha estat, en primer lloc, les relacions sexuals entre homes que tenen sexe amb altres homes (66% ), seguida dels homes heterosexuals (16%), de les dones heterosexuals (8%) i dels usuaris de drogues per via parenteral (2%).

Més info: http://canalsalut.gencat.cat/ca/detalls/article/01_Dia-01-Dia-Mundial-de-la-Sida


Xateja amb els i les euroconselleres del portal Eures i troba feina a l’estranger.

Convoca: Portal Eures, Comissió Europea

   
Noticia 4.png

Si estàs buscant feina a l’estranger i necessites consells i informació de la mà del personal especialitzat en ocupació dels diversos països de la Unió Europea, estàs de sort. El Portal Eures està provant una nova forma de contacte mitjançant un xat online.

 

Per ara, aquesta possibilitat només està disponible en alguns països com: Dinamarca, Estònia, el Regne Unit, Malta, Noruega, Itàlia, Espanya, Suècia, Polònia, Lituània, Portugal i Eslovènia. A més, també trobaràs xats especialitzats en temàtiques concretes segons els interessos i les demandes del moment.

 

Els horaris i la presència dels euroconsellers/es al xat varia segons el país.

 

 

Més informació i accés al xat a: https://goo.gl/Pd9RjY

Avis legal
Privacitat de dades
Accés àrea restringida
© Oficina Jove de l'Alt Penedès
Hermenegild Clascar 1-3 | Vilafranca del Penedès 08720 | (Barcelona)
Mes informació: 93 890 00 00 | [email protected]
Veure mapa de localització


Conveni amb la Generalitat
Quadrícula w+m: Disseny i programació web basat en el disseny de Raiz de dos