Oficina Jove de l'Alt Penedès Garantia Juvenil Assessoria acadèmica i professional Mobilitat Internacional Voluntariat per la llengua Treballateca Catàleg d'activitats PDF Troba habitatge Mou-te Penedès Facebook

Notícies

« anterior ...5 6 7 8 9 10 11 ... següent »

Pràctiques professionals a Europa amb el programa Eurodissea.

Les últimes ofertes publicades per a fer pràctiques amb aquest programa ofereixen places d’arquitecte al Regne Unit, desenvolupador/a web o d’aplicacions de mòbil a França i investigació per a la industria alimentària a Bèlgica

   
3b.jpg

Eurodisseaés un programa d’intercanvi de l’Assamblea de les Regions d’Europa (ARE) que ofereix pràctiques de tres a set mesos a l’estranger per a joves que estiguin en el procés de recerca de feina.

 

L’objectiu d’aquest programaés proporcionar als joves una experiència professional i a l’hora donar l’oportunitat d’aprendre una llengua estrangera i millorar el seu coneixement sobre ella.

 

Els requisits per a poder accedir són: tenir entre 18 i 30 anys i tenir nacionalitat d’alguns dels països que conformen les Regions d’Europa implicades al projecte. Segons el país i el tipus de pràctica poden demanar algun requisit especial.

 

Aquest programa ofereix un lloc de pràctiques amb una durada d’entre 3 a 7 mesos amb obtenció de certificat, un curs d’idioma, allotjament, assegurança i un salari mensual.

 

Més informació a: https://goo.gl/JyHV3v


Tens pensat marxar fora una temporada? Per trobar feina, per estudis o simplement per oci?

Assessoria de Mobilitat Internacional

   
images.jpg

Vols que t'ajudem a buscar la millor oferta? 

Vine a parlar amb nosaltres!

Demana hora per a l'Assessoria de Mobilitat Internacional. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScbnle5H-D5j7Ko-bJM2NX9f4z2tJx-GwbvCyHBnFQXHHud7A/viewform


“Just do it” EVS de 6 mesos a Bulgaria

El projecte “Just do it” estan buscant a una persona jove d’entre 18 i 31 anys d’Itàlia o Espanya per a fer un Servei de Voluntariat Europeu de l’1 d’abril al 30 de setembre del 2017 a Pazardjik, Bulgària.

   
2.jpg

El EVSés un programa subvencionat de la Unió Europea que permet a joves fer un voluntariat un altre país. El programa inclou allotjament, manutenció, assegurança, diners per a despeses bàsiques i curs de llengua. Per poder realitzar aquest programa són necessàries una entitat d’enviament que en aquest cas seria Catalunya Voluntària: http://www.catalunyavoluntaria.cat/oportunitats/

 

Durant el projecte els voluntaris/es tindran l’oportunitat de fer diferents tasques i activitats en l’àmbit social (a un centre de dia amb persones amb diversitat funcional), educatiu (xerrades amb estudiants), en l’àmbit de la comunicació, així com desenvolupar iniciatives pròpies relacionades amb les seves habilitats i els seus interessos.

 

Els objectius que ens marquem per a la persona voluntària són:

  • Promocionar la seva autonomia.
  • Plantejar-li una altra forma de viure.
  • Augmentar la confiança i l’autoestima en les seves funcions.
  • Desenvolupar competències socials i comunicatives.
  • Aprendre una nova llengua i descobrir una cultura i un nou país.
  • Divertir-se i gaudir del projecte.

 

Més concretament es faran taques de suport als educadors/es organitzant sortides culturals, al teatre o cinema, en museus i a activitats més en l’àmbit de l’entreteniment, muntant festivals o celebracions... També ajudaran en les tasques de cura del dia a dia a les persones que tinguin alguna incapacitat per realitzar-les. De totes maneres, es vol que la persona voluntària tingui l’oportunitat de desenvolupar el seu projecte personal propi relacionat amb la temàtica general del projecte.

 

 

Més informació a: https://goo.gl/2K3Uxe


L'ESTIU ÉS TEU! 2017

Arriba la 23a edició de l'Estiu és teu!, una aposta de la Generalitat de Catalunya per a què els joves d'entre 5 i 16 anys gaudeixin d'unes vacances d'estiu aprenent i passant-s'ho bé als albergs de la Xanascat.

   
xanascat_logo.jpg

Les estades de la Xanascat per aprendre i passar-s'ho bé!

Arriba la 23a edició de l'Estiués teu!, una aposta de la Generalitat de Catalunya per a què els joves d'entre 5 i 16 anys gaudeixin d'unes vacances d'estiu aprenent i passant-s'ho bé als albergs de la Xanascat.

Enguany el període per a realitzar la preinscripció s'inicia el 20 de març a les 12 hores del migdia i finalitza el 28 de març a la mateixa hora. A partir del 18 d'abril, s'inicia el període de reserva directa de les places disponibles. 

Aquest estiu, els vostres fills i filles, aprendran i milloraran en les temàtiques que més els agradin: idiomes, esports, artístiques, noves tecnologies o natura. Hi ha tipologies de 7 fins a 10 dies i els preus oscil·len entre els 324 euros i els 554 euros.

Com a novetat destacable, enguany tindreu la possibilitat de reservar servei d'autobús d'anada i tornada per a totes les estades mitjançant l'aplicació mòbil BusUp.

Durant el període de preinscripcions es realitzaran diverses xerrades informatives per a mares, pares i participants pel territori, us anirem informant de les dates i llocs de les xerrades en breu. 

Totes aquestes novetats i d'altres, i tota la informació de les estades i els preus ho trobareu al web.

Més info a: L'estiués teu 2017


#CorregimlaDesigualtat en el Dia Internacional de les Dones!

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i s’organitzen actes arreu del territori, alguns d’institucionals, però també una bona colla promoguts per tot tipus d'entitats i associacions. Des del Jove.cat ens hi sumem i us convidem a fer el mateix, allà on sigueu.

   
cartell_dia_intl_dona_2017.jpg_837400397.jpg

De situacions de desigualtat per reivindicar no ens en falten pas: des de la igualtat salarial a la necessitat que hi hagi més dones al capdavant de les empreses, passant per la necessitat de superar alguns rols enquistats des de temps remots, fins a la participació de les dones, no sempre en condicions d’igualtat, als mitjans de comunicació o a les institucions d’aquest país.

L'aprovació de la Llei 17/2015, del 21 de juliol, d'igualtat efectiva de dones i homes ha de servir per construir i consolidar una societat on s'exerceixi de manera efectiva la igualtat entre dones i homes. Al mateix temps, l'aplicació de la llei ha de permetre la construcció de noves pautes de relació entre sexes, que es basin en el respecte i la igualtat, i ha de contribuir a formar una societat més democràtica, justa i solidària.


La campanya d'enguany

Per tal de continuar superant desigualtats, injustícies i herències del passat, la Generalitat de Catalunya, les diputacions de Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida, l'Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya impulsen la campanya L'apoderament de les dones en un entorn, el mercat de treball, sotmès a constants canvis #CorregimlaDesigualtat.

El seu objectiués fer que tots els ciutadans i ciutadanes ens responsabilitzem de corregir les desigualtats que existeixen en el mercat de treball entre dones i homes. La incorporació massiva i permanent de les dones al mercat de treball ha estat una veritable revolució social al segle XX, però, malgrat els avenços, encara hi ha molts factors que fan que el treball de les dones continuï sent menys considerat i remunerat que el dels homes, i que a més impedeixen la carrera professional de les dones.

La desigual distribució en el conjunt de tasques de cura de la llar i de la família entre homes i dones subratlla la creença que la conciliacióés un problema de les dones. Les dones que han decidit que no volen renunciar a la carrera professional han de pagar el peatge de la doble feina, en l'àmbit laboral i en l'àmbit domèstic, aquestaúltima sense remuneració.És imprescindible defensar l'adequació del mercat de treball a la realitat de les unitats familiars per garantir la igualtat d'oportunitats de les dones en l'accés al treball remunerat, a la formació i a la promoció professional. Calen noves implicacions per entendre la responsabilitat compartida, que té per objectiu eliminar els desequilibris de la vida, tan pública com privada, i superar la divisió del treball.

En la mateixa línia,és imprescindible reconèixer les trajectòries i l'expertesa de les dones en molts àmbits professionals. Resta molt camí perquè les dones siguin presents en tots els espais de participació i opinió. Per avançar en aquest sentit, l'Institut Català de les Dones disposa d'un Cercador d'Expertes que facilita la recerca de perfils de dones d'àmbits científics, acadèmics, empresarials, culturals i d'altres. L'objectiués visualitzar les aportacions de les dones, especialment en aquells espais on tradicionalment no hi ha hagut presència femenina, i facilitar que els mitjans de comunicació convidin dones expertes a generar opinió en informatius, debats, intervencions i programes diversos.

Pots fer servir els hashtags #CorregimlaDesigualtat #DiaInternacionalDones #8deMarç #WomensDay2017 o #IWD2017 a les xarxes socials per participar en aquesta campanya o en els diferents actes activament.


Actes arreu del territori
Trobem un gran ventall d’activitats que s’organitzen al territori que pretenen contribuir a fer palès el paper de les dones en la nostra societat: exposicions, actuacions musicals o actes esportius de tot tipus en són un bona mostra.

A banda dels actes institucionals arreu de Catalunya, hi ha molts ajuntaments, entitats, associacions, punts d'informació juvenil o oficines joves que organitzen activitats adreçades a tothom per commemorar aquest dia, i també moltes adreçades a joves. Te'n deixem una selecció, però informa't al teu municipi, perquè de ben segur que encara en trobaràs més: 

- Abrera: Xerrada "El feminisme com a motor de canvi de les societats",  Taller de defensa personal femenina i programa general de l'Ajuntament d'Abrera
- Arenys de Mar: Vine a dir la teva al mural exposat al Punt d'Informació Juvenil de l'Institut Domènech Perramon
- Barcelona (Casal de Joves Sagnier - Sant Gervasi): Exposició jove del taller de fotografia del Casal al voltant de la figura de la dona, representació del grup de teatre social“Les Fugitives” i pica-pica
- Barcelona (CIAJ - Ciutat Vella): Exposició fotogràfica "Nosaltres. Ressignificant els nostres cossos! "
- Barcelona (Espai Jove Boca Nord - Horta Guinarò): Exposició "Còmics contra el masclisme"
- Barcelona (Espai Jove Garcilaso - Sant Andreu): Exposició "En defensa pròpia" i altres activitats
- Barcelona (Espai Jove La Fontana - Gràcia): Exposició "I·lustracions de Belén Herrera"
- Barcelona (Institut Poeta Maragall - Eixample): Exposició "A tu també et pot passar!!!"
- Barcelona (Punt 7 - Punt d'Informació Juvenil d'Horta-Guinardó): Exposició "16x16 Setze jutgesses per al 2016"
- la Bisbal d'Empordà: Dia Internacional de la Dona
- Cabrils: Taller de xapes amb lemes reivindicatius sobre les relacions de gènere i la igualtat entre els joves
- Canovelles: Dia Internacional de les Dones
- Castellbisbal: Ni+ ni -, Jornades per la igualtat
- Cornellà de Llobregat: La Dona a la Diversitat, activitats de sensibilització sobre la igualtat d'oportunitats i el paper de la dona en la nostra societat dins del marc de l'afectivitat i diversitat sexual
- Gelida: Dia Internacional de les Dones
- Girona: Dia Internacional de les Dones
- l'Hospitalet de Llobregat: Dia Internacional de les Dones
- Igualada: Dia Internacional de les Dones
- Lleida: Dia Internacional de les Dones
- Maçanet de la Selva: Dia Internacional de les Dones, photocall creat per l'Associació Joves amb Ganes per la Nit de Dones
- Manlleu: Dia Internacional de les Dones
- Masquefa: Femme Fest (una fira d’entitats i col·lectius de dones, la xerrada'Relacions igualitàries’, una masterclass de'Dance Hall', concerts de rap i exhibicions de graffiti)
- Mataró: Juntes ho aconseguirem: Documental "Sonita", Taller participatiu amb joves, Curs de fotografia "Sentiments de barri" i Curtmetratge "Dia Internacional de la mujer" i cinemafòrum
- Montsià: Campanya de sensibilització d'Instagram per commemorar el dia Internacional de les Dones de l'Oficina Jove del Montsià
- la Palma de Cervelló: Setmana per la igualtat i Taller Sóc diferents, diferències positives
- la Pobla de Claramunt: Elaboració i repartiment de llaços liles per part del Cau Jove
- el Prat de Llobregat: Sense la dona s'atura el món, Dia Internacional de la Dona
- Prats de Lluçanès: Dia internacional de les Dones
- Reus: Taller«Còmic i Igualtat. Emotiva’t al Casal de Joves La Palma i als instituts de la ciutat, el projecte EPI Jove i Referents d’Igualtat Gimcana pels drets de les Dones
- Riudellots de la Selva: Conferència "Qui t'estima... et farà plorar? Com pensar en l'amor d'una nova forma, més saludable, racional i coherent" a càrrec de Sílvia Congost, especialista en dependència emocional i autoestima.
- Rubí: Taula rodona Joves Esportistes, reflexió al voltant del paper de la dona dins el món de l'esport i la competició, a l'Espai Jove Torre Bassas i programa general de l'Ajuntament de Rubí
- Sabadell: Dia Internacional de les Dones
- Sant Boi de Llobregat: Dia Internacional de les Dones
- Salt: La petjada històrica de la dona: taller de xapes, exposició fotogràfica, debat "Parla amb la boca plena"
- Sant Cugat: Reescrivim la història. Dia Internacional de les Dones
- Sant Llorenç Savall: Dia Internacional de les Dones
- Santa Coloma de Farners: Dia Internacional de les Dones
- Santa Cristina d'Aro: Xerrada "Noies, Islal i racisme: desmuntem esteoreotips"
- Segarra (Cervera i Guissona): "Les coneixes?" activitats que es realitza durant l'estona d'esbarjo als diferents instituts de la comarca
- Taradell: Dia Internacional de les Dones
- Tarragona: Exposició "Dones i exili" a l'Espai Jove Kesse
- Tàrrega: Taller de defensa personal (Krav Magà) per a dones, Conferència "Dones que parlen, escriuen i fan música", Taller de prevenció contra la violència de gènere per a famílies
- Torregrossa: Dia Internancional de les Dones
- Teià: Vermut musical d'autores
- Terrassa: (De)Construit mirades, feminisme(s) en plural. Dia Internacional de les Dones
- Torelló: Taula rodona "Dones de casa", Cinema "La estación de las mujeres" i VI Concurs de cartells
- Vandellós i l'Hospitalet de l'Infant: Exposició "Dones il·lustres" i Conferència "Els reptes de la igualtat de gènere" i Cinema "Figuras ocultas"
- el Vendrell: Dia Internacional de les Dones
- Vic: Dia Internacional de les Dones
- Vilafranca del Penedès: ADONA'T, concurs de curts per la consciència de gènere del Servei de Joventut i activitats organitzades per l'Ajuntament


Com en anys anteriors, molts equipaments culturals també s'han sumat als actes de commemoració entorn al 8 de març i han preparat convocatòries especials:
- Museu d'Història de Catalunya: Exposició "Dones: ficcions i realitats"
- MNAC: Portes obertes a totes les dones, performance "Cova - un ritual" i diferents itineraris pel museu en relació a dones artistes
- Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya: Conferència "Dones de ciència i tecnologia"
- Espai Valkiria Hub: Cicle de Dones Directores de Cinema
- Museu Episcopal de Vic: Visita temàtica "La dona a l'època medieval"
- Biblioteca Camp de l'Arpa-Caterina Albert: concert "Dona Cançó a les biblioteques"

Ja s’han acabat les excuses per no participar en els actes del 8 de març, no creus?

 

Beques per a un màster en Energia i Medi Ambient a el Regne Unit.

La Fundació Iberdrola Espanya, ScottishPower Foundation, Avangrid Foundation i l'Institut Iberdrola Brasil, dins del seu Programa Internacional de Beques, llancen la seva Convocatòria per cursar estudis de màster en energia i medi ambient a Regne Unit per al curs acadèmic 2017-2018.

   
1.jpg

El Programa Internacional de Beques va dirigit a llicenciats o títol de grau, de nacionalitat espanyola, britànica, nord-americana i brasilera que vulguin realitzar la seva especialització en institucions acadèmiques d'excel·lència a Regne Unit a les següentsàrees de coneixement: energies renovables, sistema energètic sostenible, medi ambient, tecnologies netes de carbó i gestió d'emissions, eficiència energètica, emmagatzematge d'energia, vehicle elèctric, xarxes de distribució intel·ligents, Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), Tractament de dades (Big Data) i ciberseguretat.

 

La durada de l'ajuda serà com a màxim d'un any natural. En el procés de selecció es valoraran aspectes com les qualificacions acadèmiques, el nivell d'anglès, el currículum, i les cartes de referència que presentin els aspirants, valorant-se especialment les sol·licituds que aportin el certificat acreditatiu d'admissió definitiva en alguna de les universitats pel Fall Term del curs acadèmic 2017-2018.

 

Data límit: 7 d’abril del 2017

Més informació a: https://goo.gl/h0fuOd


PROVES D'ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE Grau Mitjà i de Grau superior

Dates d'inscripció i realització

   

Per poder accedir a un CFGM o a un CFGS pots du a term les proves d'accés a aquests estudis:

- Inscripció de les proves per accedir als Cicles Formatius: del 20 de març (a partir de les 9h) fins al 29 de març de 2017.

-Realització de les proves:

Prova d'accés a CFGM: 10 de maig

Prova d'accés a CFGS:

                    - Part comuna: 17 de maig

                    - Part específica: 18 de maig

 

+info: http://ensenyament.gencat.cat/ca/serveis-tramits/proves/proves-acces/


És temps de Carnestoltes!

Febrer és sinònim de Carnestoltes, temps de màscares, disfresses i festa. Posa-li màscara al fred, disfressa les teves preocupacions i surt al carrer omplint de calor, marxa i bon rotllo les cercaviles i les rues. Aquests dies tot és permès. Dins d’un ordre, és clar...

   
mascara_carnestoltes_300px.jpg_1596672084.jpg

Una mica d’història
Hauríem de remuntar-nos a les antigues festes paganes gregues o romanes per trobar els orígens del carnestoltes, encara que no hi ha una resposta antropològica clara. Malgrat tenir un tarannà clarament pagà, amb el pas del temps la festa va assimilar connotacions de la religió cristiana. Aquest període hivernal del calendari va esdevenir uns dies de total permissivitat just abans de l’austeritat i la rigurositat que imposava la Quaresma.

Donat el seu caràcter transgressor i provocador, el carnestoltes ha estat prohibit en diversesèpoques a causa de guerres o motius polítics i religiosos. Actualment, malgrat que encara conserva aquesta simbologia religiosa en alguns sectors, ha esdevingut una festa lúdica i popular.

La festa del Carnestoltes, que a la resta del món es coneix com a Carnaval, pren el nom del personatge que va néixer a Catalunya al segle XVII. El Carnestoltes era un ninot de palla al qual disfressaven i convertien en el rei de la festa, fins al dimecres de cendra que el cremaven. Posteriorment, en algunes localitats, el ninot ha estat substituït per persones disfressades. Però no us preocupeu, a aquestes persones no les cremen.

El Carnaval a Catalunya
Al nostre país, el plat fort de la festa de Carnaval s'inicia amb l'arribada del Dijous Gras i del rei Carnestoltes, i finalitza el Dimecres de Cendra, dia de l'enterrament de la sardina, just abans que comenci el període de la Quaresma, que tradicionalment arribava acompanyat de dejuni i penitència.
La majoria de municipis de Catalunya organitzen el seu Carnestoltes. Tots presenten una sèrie d'elements comuns i, alhora, alguns elements diferencials que els donen una identitat pròpia.

A molts municipis de Catalunya, els grups i les associacions juvenils organitzen carnavals joves. Te'n deixem alguns exemples. Tens festa per triar i remenar!

- Amposta: Carnestoltes 2017. Nit jove al Castell. 17 de febrer
- Balaguer: Nit jove de Carnestoltes. 25 de febrer
- Banyoles: Rua de versots, Gimcana de Carnaval i fes-te cutre, Rua de nit, Baixada de disfresses. 17, 18 i 19 de febrer
- Barberà del Vallès: Nit jove de Carnestoltes. 25 de febrer
- Barcelona (Casa Sagnier de Sarrià-Sant Gervasi): Carnaval Jove. 24 de febrer
- Barcelona (Espai Jove La Fontana de Gràcia): Una festa de Carnestoltes de cinema! 24 de febrer
- Barcelona (Parc de la Creueta del Coll de Gràcia): CarnaBall Jove 2017. 25 de febrer
- Barcelona (Sant Martí): Carnestoltes Jove de Sant Martí. 24 de febrer
- Cabrera de Mar: Rua de Carnestoltes. 25 de febrer
- Caldes d'Estrac: Carnestoltes a l'Espai Jove (Taller de construcció del rei Carnestoltes i carrossa jove, taller i concurs de truites. Del 21 al 25 de febrer
- Cassà de la Selva: Festa popular de Carnestoltes. 24 de febrer
- Celrà: VII Carnaval. 11-12 de març
- Castellbisbal: Ball de Carnestoltes. 24 de febrer
- El Masnou: Carnaval 2017. Del 22 de febrer a l'1 de març
- El Prat de Llobregat: Nit de Carnaval amb Raggatunning + Billy DJ. 25 de febrer
- El Vendrell: Festa de Carnaval. 24 de febrer
- Guissona: Per Carnaval fes l'animal (Premis especials a les comparses joves i festa nocturna organitzada per la COLLA DELS KUARTOS'92). 25 de febrer
- La Bisbal d'Empordà: Rua de Carnestoltes. 4 de març
- La Llagosta: Taller de maquillatge de Carnaval per a joves. 22 de febrer
- Mollet del Vallès: Festa Jove de Carnaval. 25 de febrer
- Montblanc: XMUTA'T (Mercat d'intercanvi de disfresses i Taller de maquillatge terrorífic). 17 de febrer
- Puigcerdà: Divendres joves. Carnestoltes: concurs de disfresses. 24 de febrer
- Rubí: Festa de Carnaval Noies i nois a la inversa. 24 de febrer i Ball de nit de Carnaval. 25 de febrer
- Sant Feliu de Guíxols: Carnaval 2017. Del 18 de febrer a l'1 de març
- Sant Fost de Campsentelles: Festa Jove de Carnestoltes. 25 de febrer
- Sant Joan de les Abadesses. Rua i festa de Carnestoltes. 25 de febrer
- Sant Quirze del Vallès: Taller Canya Jove a Les Fonts "Prepara’t pel carnestoltes". 24 de febrer
- Santa Coloma de Queralt: Nit Jove al Casal. 25 de febrer
- Sentmenat: Carnestoltes Jove. 24 de febrer
- Tàrrega: Carnaval 2017, la Tàrrega que ens espera. Del 23 al 26 de febrer
- Vandellòs: Carnaval Jove. 24 i 26 de febrer
- Vidreres: Festa del Ranxo i Carnaval. Del 24 al 28 de febrer
- Vilanova del Camí: El Carnaval més salvatge (Premis a la comparsa jove i a la disfressa individual jove). 4 de març

Torelló presumeix de tenir el millor Carnestoltes de Catalunya amb permís,és clar, de Sitges i Vilanova i la Geltrú, els més famosos. Roses converteix el Carnestoltes en la seva festa major d’hivern, i Solsona treu pit per ser un dels pocs Carnestoltes que es van enfrontar a les prohibicions de la dictadura.

… i arreu del món
La festa de Carnaval, però, se celebra arreu del món. La festa més concorreguda del món esclata a Rio de Janeiro (Brasil), que s'inicia quan el batlle lliura les claus de la ciutat al personatge que simbolitza l'alegria de la festa, el Rei Momo. Mentre dura el Carnaval, la ciutat brasilera es converteix en l'epicentre mundial de la festa i l'excés, seguida de prop per altres ciutats brasileres com Sâo Paulo, Recife o Salvador de Bahia. A Amèrica del Nordés destacable el Carnaval de Nova Orleans, i a Europa, el de Venècia, famós per les espectaculars desfilades de màscares; el de Colònia, que data del segle XIX; el de Cadis, caracteritzat per la ironia i la mordacitat de les'chirigotas' gaditanes, i el de Santa Cruz de Tenerife, marcat pel clima tropical de les Illes Canàries.

Et proposem visitar entre el 23 de febrer i l'1 de març els Carnestoltes de Sitges, Vilanova i la Geltrú, Roses, Solsona, Tarragona o Torelló. Tria el que més t’interessi o el que et caigui més a prop de casa.

 

Preinscripció del curs 2017-2018

Consulta les dates previstes i els critèris per presentar les sol·licituds

   
1487239240_baixa.jpg

Aquestes son les primeres informacions sobre la Preinscripció del curs 2017-2018: Dates previstes per presentar la sol·licitud als diversos ensenyaments i Criteris de prioritat per a l'ordenació de les sol·licituds (en tràmit de publicació al DOGC)

 

Més informació a:  

 

http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/info-general/

 

http://ensenyament.gencat.cat/ca/inici/

 


A totes les entitats que organitzen casals d'estiu

S'ha actualitzat la pàgina web jove.cat/notificacions, simplificant-la i incorporant un nou apartat que es diu “Notificar activitats”

   

S'ha actualitzat la pàgina web jove.cat/notificacions, simplificant-la i incorporant un nou apartat que es diu“Notificar activitats”, on es recull tot el relacionat amb la notificació. S’ha fet més fàcil l’accés al formulari electrònic i al cercador de notificacions (perquè les entitats pugueu consultar i modificar les notificacions), als quals es pot arribar tant des del text de la pàgina com, directament, des d’uns bàners laterals.

 

L’enllaçés el següent:

 

http://jovecat.gencat.cat/ca/temes/vacances_i_estades/organitzacio_i_notificacio_d_activitats/organitzar_i_notificar/

 

Avis legal
Privacitat de dades
Accés àrea restringida
© Oficina Jove de l'Alt Penedès
Hermenegild Clascar 1-3 | Vilafranca del Penedès 08720 | (Barcelona)
Mes informació: 93 890 00 00 | [email protected]
Veure mapa de localització


Conveni amb la Generalitat
Quadrícula w+m: Disseny i programació web basat en el disseny de Raiz de dos