Oficina Jove de l'Alt Penedès Garantia Juvenil Assessoria acadèmica i professional Mobilitat Internacional Voluntariat per la llengua Treballateca Catàleg d'activitats PDF Troba habitatge Mou-te Penedès Facebook

Notícies

« anterior ...5 6 7 8 9 10 11 ... següent »

Xerrada informativa "El nou Decret 267/2016 d'activitats d'educació en el temps lliure per a menors 18 anys"

Dimecres 25 de gener a les 18h, a la seu del Consell Comarcal de l'Alt Penedès

   
claca.jpg

El dimecres 25 de gener a les 18h, a la seu del Consell Comarcal de l'Alt Penedès, es farà una xerrada informativa sobre "El nou Decret 267/2016 d'activitats d'educació en el temps lliure per a menors 18 anys". 
Està adreçada a totes les persones i entitats que organitzen activitats durant el període de vacances (estiu o setmana santa) on hi participen menors de 18 anys: casals d’estiu, casals esportius, rutes, rutes esportives, colònies, etc.
Si esteu interessats/des en assistir, cliqueu al següent enllaç per apuntar-vos-hi. La xerradaés gratuïta.
 
Inscripcions a la xerra informativa

EL DIVENDRES 13 DE GENER L'ASSESSORIA DE MOBILITAT INTERNACIONAL ATENDRÀ AL MATÍ. A PARTIR DEL DIJOUS 19 DE GENER TORNARÀ A L'HORARI HABITUAL DE TARDA.

Divendres 13 horari de 9 a 11 hores, a partir del dijous 19 horari habitual de 17 a 19h tots els dijous a la tarda.

   

Aquesta setmana el Consell Comarcal de l'Alt Penedès no obrirà per la tarda, per aquest motiu, l'Assessoria de Mobilitat Internacional farà la seva atenció el divendres de les 9 a les 11 hores.

A partir del dijous 19 de gener, es tornarà a l'horari d'atenció habitual. L'Assessoria de Mobilitat Internacional atendrà de les 17 a les 19 hores els dijous a la tarda.

Es pot demanar cita prèvia trucant al 93.890.00.00 ext 112 o també enviant un correu electrònic a [email protected]


Beques Vulcanus de pràctiques professionals al Japó

Aquest programa va començar al 1997 i està adreçat a estudiants de l'àmbit de les ciències o de la enginyeria de la Unió Europea.

   
1484048034_Notícia4.jpg

Les persones escollides passaran una setmana en un seminari al

Japó, seguit de 4 mesos d'aprenentatge intensiu de l'idioma i seguidament 8 mesos de pràctiques

en una companyia japonesa.

 

Més Informació: https://goo.gl/XOLxMX i http://bit.ly/2gRCNN5

 

Data límit: 20 de gener del 2017


Beques de postgrau a Europa

La Caixa obre un període d’inscripcions del novembre fins al 2 de febrer del 2017

   
1484047948_Notícia3.jpg

La Caixa obre un període d’inscripcions del novembre fins al 2 de febrer del 2017 per inscriure’s i

obtenir una de les 65 beques que es convoquen pel 2017-2018 en universitats de l’Espai Econòmic

Europeu d’Educació Superior. Els estudis que contempla són de màster i de doctorat i contempla

totes lesàrees de coneixement.

 

Més Informació a: https://goo.gl/XEPS7b

 

Data límit: 2 de febrer del 2017


PROVES LLIURES PER OBTENIR L'ESO

Inscripcions i convocatòries

   

Del 9 al 13 de gener es pot fer la matrícula per a les proves lliures per treure’s el títol de l’ESO.
Els exàmens seran els dies 2 i 3 de febrer.


“ILOOP 2” including Learning Outcomes in Our Projects

Una formació intercultural que tindrà lloc del 28 de febrer al 5 de març del 2017 per a monitors/es, educadors/es i treballador/es que facin acció directa amb joves, per treballar aspectes d'aprenentatge i participació: en la preparació, en l'aplicació, en el desenvolupament i en l'avaluació del procés.

   
Notícia2.jpg

Més informació a: https://goo.gl/RGrjO4  

 

Data límit: 9 de gener del 2017


Novetats en els requisits d'inscripció a la Garantia Juvenil

A partir d’ara, les persones més grans de 16 anys i més joves de 30 poden inscriure's a la Garantia Juvenil l'endemà de trobar-se en situació d'atur i quan faci també un dia que no estudien, PER TANT ES REDUEIX EL PERIODE D’INSCRIPCIÓ A Garantia Juvenil per a les persones que treballaven o estudiaven, DE 30 DIES A 1 DIA.

   
atur.jpg

Totes les persones joves inscrites com a demandants d'ocupació en el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) i que compleixin amb els requisits de la Garantia Juvenil en podran ser beneficiàries. Aquesta pràctica està pendent de l'habilitació dels sistemes de creuament de dades per part del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.

 Al web de la Garantia Juvenil podeu consultar els nous requisits d'inscripció.

 Les novetats de la norma van ser aprovades en el Consell de Ministres<http://gencat.us14.list-manage.com/track/click?u=78656ff716fb8d4c6fe9a989f&id=fb6da4c8c4&e=736f57783a> divendres passat, i publicades al BOE<http://gencat.us14.list-manage1.com/track/click?u=78656ff716fb8d4c6fe9a989f&id=5b38b2ab94&e=736f57783a> l'endemà, el 24 de desembre de 2016.

 La Garantia Juvenilés una iniciativa europea d'ocupació per reduir l'atur juvenil.

 Per a qualsevol dubte o aclariment podeu posar-vos en contacte amb l'Àrea d'Ocupació Juvenil del SOC, a l’adreça  [email protected].


Premi Joventut, Beques doctorals i Ajuts a la recerca

El DOGC del, 22 de desembre, publica les bases que regulen les activitats de suport a la recerca de l’Agència Catalana de la Joventut, gestionades per l’Observatori Català de la Joventut amb la col·laboració de l’AGAUR.

   
1482491084_image004.jpg

Aquest suport es concreta en tres ajuts diferenciats:

 

q       Beques per a la realització de tesis doctorals en matèria de joventut. És previst atorgar dues beques per un import de 2.000€ cadascuna.

 

q       Premi Joventut. Premi a la millor tesi o treball de final de màster que se centri en l’anàlisi de la joventut o les polítiques que hi estan adreçades. El premi està dotat amb 2.000€ i el treball guanyador pot ser publicat dins la col·lecció Estudis de la Direcció General de Joventut.

 

q       Ajuts a la recerca en matèria de joventut. Ajuts per a la realització de dues recerques sobre la joventut a Catalunya per un import màxim de 10.000€ cadascuna.

 

Pots consultar les bases reguladores aquí.

 

És previst que la convocatòria, que especificarà els imports esmentats, es publiqui el proper 29 de desembre de 2016. Les sol·licituds es podran entregar entre el 16 de gener i el 28 de febrer a través del portal de tràmits del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. La informació sobre els tràmits s’actualitzarà a partir de la publicació de la convocatòria.

 

Nou butlletí E-Joventut: La participació cultural de les persones joves

 

La participació de les persones joves en la culturaés un dels reptes que generen més interès des de les polítiques de joventut en l’àmbit local. A partir de la presentació de la recerca La participació cultural de la joventut catalana 2001-2015 el passat 2 de novembre en el marc de la jornada“Repensar la cultura. Com afavorir la participació cultural de les persones joves”, el butlletí E-Joventut recull els materials relacionats amb aquesta jornada i una bateria de recursos per fomentar l’accés dels i les joves a la cultura. Us convidem també a llegir l’editorial de la directora general de Joventut, Marta Vilalta, en què destaca la importància de fer polítiques i programes per fomentar el consum cultural de les persones joves i l’article sobre el projecte Platea Jove de Manresa, impulsat conjuntament entre el servei de Joventut de l'Ajuntament i l'associació cultural El Galliner.

 

Pots consultar el butlletí aquí.FIRA D'ENTITATS DE VOLUNTARIAT INTERNACIONAL, SOLIDARITAT I DESENVOLUPAMENT DE LA COOPERACIÓ.

El 16 de febrer del 2017 al Consell Comarcal de l'Alt Penedès Fira d'entitats a les 19h

   
CARTELL MOBILITAT INTERNACIONAL.jpg

c/ d'Hermenegild Clascar, 1-3

08720 Vilafranca del Penedès

tel. 93.890.00.00 ext 112 / ext 311

Més info a:

[email protected]

Fes la inscripció a: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfXSEMluRKL04j9O4smMCRSewt5MKAaW4 f1NGhQ3XBqTKThXA /viewform?c=0&w=1&usp=mail_form_link


Servei de Voluntariat Europeu a Finlàndia

El projecte “International Countryside” és la oportunitat de fer un EVS a Piippola, Finlàndia.

   
Notícia1.JPG

Els i les voluntàries treballaran en el centre "Asukastupa" així com a les escoles i els centres culturals i per als joves i les persones majors, ideant esdeveniments i activitats de lleure. Treballaran amb l'equip del Departament de cultura, ajudaran en classes d'anglès i, a més ajudaran a la llibreria i la cafeteria locals.

 

Atenció! Aquest projecte encara no està aprovat, no obstant podeu fer la sol·licitud. S’espera tenir els resultats a mitjans de desembre 2016.

 

Més informació a: https://goo.gl/yz1Wi7

 

Data límit: No s’especifica

Avis legal
Privacitat de dades
Accés àrea restringida
© Oficina Jove de l'Alt Penedès
Hermenegild Clascar 1-3 | Vilafranca del Penedès 08720 | (Barcelona)
Mes informació: 93 890 00 00 | [email protected]
Veure mapa de localització


Conveni amb la Generalitat
Quadrícula w+m: Disseny i programació web basat en el disseny de Raiz de dos