Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obrir menu

 

L’Oficina Jove ofereix la Assessoria de Mobilitat Internacional per ajudar-te a trobar el projecte de mobilitat que mes s’ajusti a la teva necessitat o aclarir dubtes que tens a prop de fer un voluntariat, estudiar fora, treballar i viatjar.

Per donar-te un idea del que es pot fer, us hem preparat unes fitxes:

 

Pots demanar cita prèvia clicant  aquí o bé  trucant al 93 890 00 00 ext(209) Núria Pujol o fent un whatsapp al 620 38 65 42.

 

Calendari – Assessoria de Mobilitat 2019

ABRIL: dia 4

MAIG:    dies 2, 16 i 30

JUNY:    dia 13

SETEMBRE:  dies 5 i 19

OCTUBRE: dies 3 i 17

NOVEMBRE: dies 14 i 28

DESEMBRE: dies 12 i 19

 

L’Assessoria de Mobilitat, tindrà el servei obert presencialment, cada 15 dies, a l’Oficina Jove de l’Alt Penedès. L’horari d’atenció, seran els dijous de les 17 a les 19h i s’haurà de demanar cita prèvia omplint el formulari. Durant els mesos de Juny i Setembre les assessories es realitzaran pel matí (horari per confirmar).

Si les persones interessades no poden venir presencialment a fer la consulta, podran demanar, omplint el formulari, que se les truqui o se lis escrigui per correu electrònic.

Els dies en què el servei estarà obert per a l’atenció presencial, seran els dies que es respondran les consultes, tant les telefòniques com les escrites per correu electrònic.