Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obrir menu
  • 2018-10-17T00:00:00+02:00
  • 2018-10-17T23:59:59+02:00
Octubre 17 Dimecres

17/10/2018

Amb la Cuina Naturista, el que aprendrem són les pautes bàsiques per una alimentació viva que ens nodreix el cos i l’ànima. També a triar la dieta que respon a la nostra consciència, i sobretot, a deixar que surti la creativitat. Aprendrem a saber el que necessitem sobre l’organització a la cuina per una setmana: els cereals integrals, els llegums, el tofu, tempeh, seitan, algues, germinats, verdures, hamburgueses, pa, salses, espècies, begudes … Podrem comprovar que consumir productes bio no és tant car com sembla, només és qüestió d’organització i un xic més de feina. Descobrirem que la cuina no és avorrida, sinó molt al contrari, divertida.

  • 2018-10-01T00:00:00+02:00
  • 2018-10-01T23:59:59+02:00
Octubre 1 Dilluns

01/10/2018

Durant cinc dies, aprendràs a gravar i editar vídeos, coneixeràs com funciona el món de YouTube i descobriràs aquest canal de comunicació com un espai d’expressió de veu pròpia on potenciar la seva creativitat i esperit crític, mostrant tot el seu potencial.

  • 2018-09-21T00:00:00+02:00
  • 2018-09-21T23:59:59+02:00
Setembre 21 Divendres

21/09/2018

El curs de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil és la formació que prepara l’alumnat per intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil, i que el capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure infantil i juvenil en el marc de la programació general d'una organització, aplicant les tècniques específiques d'animació grupal, incidint explícitament en l'educació en valors i atenent les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

  • 2018-06-13T00:00:00+02:00
  • 2018-06-13T23:59:59+02:00
Juny 13 Dimecres

13/06/2018

''Esport i salut' vine a conèixer més sobre la cuina saludable per la gent que fa esport. Cuina una recepta saludable amb esportistes d'elit. Com cuinar els aliments i com preparar uns àpats que, a més de ser saludables, aportin tots els nutrients necessaris per tenir energia i aconseguir una bona recuperació. Propostes de plats i receptes adients per abans d'un entrenament llarg i descobrireu com fer un batut recuperador i unes barretes energètiques casolanes.

  • 2018-06-08T00:00:00+02:00
  • 2018-06-08T23:59:59+02:00
Juny 8 Divendres

08/06/2018

Ets un enamorat del vi? T’agradaria aprendre’n més? Aquest és el teu curs! Us proposem tres sessions de dues hores cadascuna on ens endinsarem en el món del vi d’una manera divertida i amena, per tots aquells que tinguin curiositat i interès pel meravellós món del vi!

  • 2018-06-06T11:00:00+02:00
  • 2018-06-06T13:00:00+02:00
Juny 6 Dimecres

06/06/2018 de 11:00 a 13:00

Com podem motivar-nos? Identifica què et desmotiva, aprèn estratègies per motivar-te i reflexionar sobre el pensament positiu-

  • 2018-04-09T00:00:00+02:00
  • 2018-04-09T23:59:59+02:00
Abril 9 Dilluns

09/04/2018

Durant cinc dies, aprendràs a gravar i editar vídeos, coneixeràs com funciona el món de YouTube i descobriràs aquest canal de comunicació com un espai d’expressió de veu pròpia on potenciar la seva creativitat i esperit crític, mostrant tot el seu potencial.

  • 2018-03-26T00:00:00+02:00
  • 2018-03-26T23:59:59+02:00
Març 26 Dilluns

26/03/2018

El curs de premonitors/es és un curs d'introducció al món de l'educació en el temps de lleure. Aquest curs és un bon incentiu, perquè, quan els participants tinguin l’edat, decideixin formar-se com a monitors/es de lleure (a partir dels 18 anys) i puguin llavors desenvolupar la tasca d’educador/a en el lleure de forma professional. El curs de premonitors/es va dirigit a persones joves de 16 a 18 anys.

  • 2018-03-07T00:00:00+01:00
  • 2018-03-07T23:59:59+01:00
Març 7 Dimecres

07/03/2018

Els batuts són una manera fàcil d’ingerir vitamines i minerals, però també són ideals per després de períodes d’esforç com activitat física o feines de molt de desgast corporal. És convenient consumir de seguida després de la elaboració per aprofitar el màxim de nutrients. Doncs la fruita, un cop tallada, quan entra en contacte amb l’oxigen.